Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η Ω VISION ιδρύθηκε το 1990 και με την προσήλωσή της στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, την αποφασιστικότητα για επιτυχία και τη δυνατότητα ολοκλήρωσης έργων τα οποία όχι μόνο ήταν οικονομικά προσιτά για τους πελάτες αλλά είχαν και ως βασική προϋπόθεση τη συμμετοχή ανθρώπων με εμπειρίες από την παγκόσμια βιομηχανία, κατόρθωσε να γίνει η κορυφαία επιλογή για τις ελληνικές εταιρείες.

Οι πελάτες της Ω VISION ανήκουν σε τομείς της βιομηχανίας όπως η Αεροναυπηγική, η Άμυνα, η Ενέργεια, ο Βιομηχανικός Εξοπλισμός, η Ναυπηγική και ο κλάδος παραγωγής καταναλωτικών προϊόντων.

Το τμήμα παροχής υπηρεσιών της Ω VISION έχει όλη την απαραίτητη εμπειρία για την παροχή λύσεων σε όλο το εύρος των βιομηχανικών παραγωγικών διαδικασιών. Η σουίτα των PLM προϊόντων της Dassault Systèmes (CATIA, DELMIA, …) που η εταιρεία αντιπροσωπεύει και το λογισμικό μηχανολογικής ανάλυσης της MSC Software δίνουν στoυς πελάτες της Ω VISION την απαραίτητη ασφάλεια ότι οι ανάγκες τους καλύπτονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό Ιστορικό των δραστηριοτήτων μας θα βρείτε εδώ.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.